Residentie Aquamarijn

Alles te weten komen?

Contacteer ons!

Faciliteiten

Residentie Aquamarijn beschikt over twee soorten ruime flats: 31 en 45 m². Zij bestaan uit een zithoek, slaapgedeelte, keukenblok en individuele badkamer met inloopdouche en toilet. De bewoners kunnen hun flat inrichten volgens hun eigen stijl en wensen. Ze kunnen dus ook hun eigen, vertrouwde meubels meebrengen.

In de ontspanningsruimte is ruim plaats voor gezellig samenzijn. Hier vinden onze bewoners gelegenheid voor een fijne babbel met hun medebewoners. Ze kunnen er ook kaarten, lezen of muziek beluisteren. Van zodra het weer het toelaat, kunnen ze verpozen in onze zonnige tuin met aangenaam terras en petanquebaan.

Aangezien onze flats zijn uitgerust met een keukentje, staat het onze bewoners vrij om hun eigen ontbijt en/of avondmaal te bereiden. Indien gewenst staat ons keukenpersoneel voor hen klaar. Drie maaltijden per dag worden steeds dagvers bereid in onze uitstekende keuken. Het ontbijt wordt in de flat geserveerd. ’s Middags is er een gezamenlijke lunch in de uitnodigende omgeving van ons volledig toegerust restaurant. Het avondmaal kunnen onze bewoners naar keuze nuttigen op de flat of in het restaurant.

Faciliteiten Residentie aquamarijn